Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Sauna-SeppoValitse markkinoiden helpoin tapa puhdistaa pienet vesimäärät tehokkaasti. Sauna-Seppo on edullisin menetelmä puhdistaa ja desinfioida pesuvedet. Kysy myös asennusta!

Pienetkin määrät pesu- tai saunavettä sisältävät vesistöjä rehevöittävää fosforia, joita ei tulisi johtaa puhdistamattomana vesistöön. Helpoin ratkaisu vähäisten pesuvesimäärien puhdistamiseen on pesuvesien suodatin - Sauna-Seppo.

Sauna-Seppo on yksinkertainen ja helppokäyttöinen painovoimaiseen suodatustekniikkaan perustuva puhdistin. Sauna-Seppo sopii kesämökkien, mummonmökkien ja rantasaunojen vähäisten vesimäärien puhdistukseen, joihin ei johdeta käymälävesiä. Sauna-Seppo puhdistaa pesuvedet suodattamalla Nordkalk Filtra P -suodatinmassan lävitse painovoiman avulla. Veden kiintoaineet jäävät puhdistimeen ja suodatinmassa poistaa vedestä fosforin ja bakteerit. Puhdistetun veden voit johtaa maastoon.

Sauna-Sepon asentaminen on helppoa ja onnistuu myös ilman ulkopuolista apua selkeiden ohjeiden avulla. Sauna-Sepon voit asentaa maan päälle tai maan alle, rakennusten seinustoille tai kellariin. Liität vain tulo- ja poistoputket paikoilleen ja varmistat tarvittessa tuuletuksesta.

Sauna-Seppo pienikokoinen, kevyt ja helppo käsitellä. Tuotetta voidaan käyttää myös vesistöjen läheisyydessä tai kallioisille tonteille joille imeytykseen perustuvien käsittelyjärjestelmien asentaminen olisi mahdotonta.

Sauna-Seppo on hintaluokassaan ainoa desinfioiva puhdistin, joka poistaa jätevedestä fosforin lisäksi myös bakteerit.

Toimituspakkaus sisältää puhdistusmassan yhden kesän tarpeisiin. Puhdistusmassaa voit hankkia rautakaupoista tai hyvinvarustetuista LVI-liikkeistä. Käytetyn massan voit käyttää maanparannusaineena puutarhassasi kompostoituna tai sellaisenaan.

Sauna-Seppo: LVI-numero 3625410
Nordkalk Filtra P18: LVI-numero 3625541

Halkaisija 60 cm, Korkeus 60 cm

Toimituskulut sovitaan erikseen.

Hinta:419.00 €