Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Toimitusehdot

Toimimme sähköisen kaupankäynnin sääntöjen sekä kuluttajakaupasta säädettyjen lakien mukaisesti.

Tuotteet maksetaan sähköpostiin lähetetyllä laskulla ennen tuotteiden toimittamista. Tuotteet voi tapauskohtaisesti maksaa myös käteisellä tai maksukortilla tavarantoimituksen yhteydessä Turun ja lähikuntien alueella. Muissa tapauksissa katsotaan tapauskohtaisesti mahdollisuutta maksukortilla maksamiseen.

visa_electron.gif

visa.gif

master_card.gif

maestro.gif

Toimitamme tilauksia vain Suomeen. Toimitusaika on yleensä 1-3 arkipäivää joitakin poikkeuksia lukuunottamatta. Toimitusaika ilmenee laskusta tai ennakkoon kysymällä sähköpostitse tai puhelimitse. Tuotteet poistotuotteita lukuunottamatta toimitetaan asiakkaan pihaan. Asiakas vastaa mahdollisesta tuotteiden sisään kantamisesta. Rahti on tilauksesta riippumatta 19 €, ellei toisin sovita tai tuotteen kohdalla mainita toimituskulujen erikseen sopimisesta. Poistotuotteet toimitetaan lähimpään postiin tai matkahuollon toimipisteeseen Myös nouto toimipisteestämme on mahdollinen, jolloin maksun voi suorittaa käteisellä tai pankki- tai luottokortilla.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.
Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Mikäli jonkin tuotteen kohdalla on virheellinen hinta esimerkiksi tavarantoimittajan hintojen nousun myötä, pidätämme oikeuden korjata hintavirheen.

Tuotteen saa palauttaa vain, jos tuote on täydellisesti jälleenmyyntikelpoinen. Myös paketin tulee olla virheettömässä kunnossa. Poistotuotteissa ei ole palautusoikeutta.

Asiakkaalle tehtaalta tilattuja tuotteita tai mittatilaustuotteita ei voi palauttaa. Kerromme asiakkaalle tilausvahvistuksen yhteydessä, mikäli tuote on tehdastilaus tai mittatilaustuote.

Palautuksen on tapahduttava neljäntoista (14) päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Hyväksyttyjen palautusten kauppasummat maksetaan asiakkaan tilille. Halutessanne palauttaa tuotteen, ottakaa aina yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme sopia palautustavasta. Postiennakkopalautuksia emme lunasta.

Asiakastiedot tallentuvat vain omaan asiakasrekisteriimme. Emme luovuta emmekä myy niitä eteenpäin.

Valmistajat tai maahantuojat vastaavat tuotteiden hyväksynnöistä, laadusta ja takuusta. Takuuehdot ovat valmistajan tai maahantuojan laatimat.

Emme vastaa tavarantoimittajien antamista mahdollisista virheellisistä tuotetiedoista.

Sähköasennusta vaativien tuotteiden tai tiettyjen LVI-tuotteiden asennuksen saa suorittaa ainoastaan riittävän pätevyyden omaava ammattilainen.

LVI-Grönholm Oy ei vastaa tuotteiden virheellisestä asennuksesta tai virheellisen käytön aiheuttamista vahingoista.