Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Maasuodatuspaketti

Suodatusputkistopaketti koostuu saostussäiliöstä, jakokaivosta, suodatusputkista, suodatuskankaasta ja imeytysputkista.

Pipelife saostussäiliö erottelee tehokkaasti jätevedestä kiintoaineet johtuen sen rakenteesta, jossa jäteveden erottelumatka säiliön sisällä on yli neljä metriä. Pitkä erottelumatka mahdollistaa kilpailijoiden vastaaviin säiliöihin verrattuna tehokkaamman toiminnan. Järjestelmä ei vaadi sähköä ja huoltaminen tapahtuu helposti imuautolla.

Suodatuskasettipaketin voi suunnitella rakennettavaksi myös usealla eri menetelmällä. Suodatuskasettien avulla on helppo toteuttaa vaakavirtaussuodattimia tai pengersuodattimia, joilla saavutetaan perinteisen maasuodatuskentän kanssa vastaavat puhdistustulokset. Tarvittaessa suodatuskasettipaketin fosforinpoistotehoa voi tehostaa Fosforipuhdistimella.

Maaperäkäsittely on luonnon oma tapa puhdistaa vettä, jossa vesi puhdistuu kulkiessaan maalajien läpi. Pohjavedet muodostuvat sadevesien imeytyessä luonnon soraharjuihin. Maaperäkäsittely menetelmät ovat myös vanhin tapa puhdistaa ihmisen tuottamia jätevesiä. Luonnossa nämä puhdistumispaikat valikoituvat sopivien puhdistusolosuhteiden ansiosta, mutta maaperäkäsittelyjärjestelmissä rakennetaan vastaavat olosuhteet keinotekoisesti.

Kun maasuodatusta käytetään kiinteistöjen jätevesien puhdistamiseen, sopivat puhdistusolosuhteet on rakennettava rakennuspaikalle. Suodatusputkistopaketilla rakennat yhden kiinteistön maasuodattamon vaivattomasti ja helposti.

 

Mitat: 2300 x 1300 x 2500 (myyntipaketti)
Paino: 300 kg
LVI-numero: 3625430
  • Varmatoiminen
  • Helppo asentaa - sisältää jakokaivon
  • Helppo huoltaa - tyhjennys imuautolla
Hinta:2 290.00 €